Feesten van liefde & begeerte. Liefdespoëzie & -proza uit Behouden Begeerte. Met CD

Luc COOREVITS
€10,00
Envoyez à
*
*
Méthode d'expédition
Nom
Délai de livraison estimé
Prix
Aucune option d'expédition

Year: 2005
Publisher: Lannoo
Edition: 1st
Language: NL
Pages: 64 + cd
Condition: As New
Binding: HC
Ft:
 22 x 15 cm. 220 gr.

- Vijftien Vlaamse en Nederlandse auteurs bezingen de liefde met woorden. Elk gedicht of tekst is een feestelijke lofzang op de liefde: geheimzinnig, spannend, af en toe onschuldig, vaak grappig, soms heerlijk zinnelijk. Kortom, vijftien feesten van liefde en begeerte.

De gedichten en verhalen uit 'Feesten van liefde en begeerte' werden gekozen uit het royale aanbod van Behouden Begeerte, de memorabele jubileumvoorstelling die op 31 oktober 2004 in het kader van twintig jaar Behoud de Begeerte te Antwerpen plaatsvond. Met deze en andere voorstellingen bewees 'Behoud de Begeerte' terecht de meest spraak makende literaire verenigingen in België te zijn.

De teksten in dit boek vindt u als live-opname terug op de bijgevoegde audio-cd - overigens mét bonus-track: 'Shadow of your smile' van Mauro.

- Herman Brusselmans, Jules Deelder, Tjitske Jansen, Gerrit Komrij, Bart Moeyaert, Jan Mulder, Ramsey Nasr, Leonard Nolens, Cees Nooteboom, Connie Palmen, kees Van Kooten, Christophe Vekeman, Peter Verhelst, Dimitri Verhulst.