Raspoetin

Guy DIDELEZ
€22.00
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Year: 1988
Place: Leuven
Publisher: Davidsfonds
Edition: 1st
Language: Nederlands
Pages: 136
Condition: VeryGood
Cover condition: Good
Binding: SoftCover

Met korte opdracht en gesigneerd.

Bram, Sofie en Bert willen zich ontfermen over hun gloednieuwe klasgenoot Peter. Hij is een teruggetrokken stotteraar die omwille van zijn spraakgebrek door een leraar gepest wordt. Maar al gauw komen zij tot de ontdekking dat de jongen rijper en weerbaarder is dan zij. De grote, innerlijke kracht van die vreemde kerel wekt de bewondering en de nieuwsgierigheid van het drietal: daar willen ze het fijne van weten!

Ze slagen erin Peters vertrouwen te winnen, en op een dag, bij hem thuis, ontdekken ze zijn geheim. Net als zijn overleden vader is Peter een talentvol buikspreker, èn mateloos gehecht aan zijn vier oude, houten poppen. Maar als Raspoetin, de laatste in de rij , ten tonele wordt gevoerd, gebeurt er iets heel vreemdsde stem die in de akelige kelderruimte weergalmt, stottert niet! Wie was hier dan aan het woord? De buikspreker of ... de pop zelf?

Een bijzonder spannende thriller voor jongeren vanaf 12 jaar.

GUY DIDELEZ (Merksem, 1952) is leraar Nederlands. Hij schreef tot nog toe vooral voor volwassenen: romans, verhalen, toneel en hoorspelen, waarin spanning, geheimzinnigheid en fantasie troef zijn.

Vlaamse misdaadboek