De Ωpenbaring (Openbaring). Een profetie

Tom DE COCK
€5.00
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Year: 2001
Place: Antwerpen
Publisher: Houtekiet
Edition: 1st
Language: Nederlands
Pages: 208
Condition: VG
Cover condition: G
Binding: SC

Wat voor een rijke zakenman en zijn gezin een ontspannend reisje had moeten worden, ontaardt in een duistere nachtmerrie.

De rijke zakenman Victor D'Ouillard strijkt met zijn vrouw en vijf kinderen neer in een idyllisch dorpje in Zuid-Frankrijk voor een welverdiende vakantie. Het vakantieverblijf, een droom van een villa, blijkt bij aankomst in staat van verval. Het regent onophoudelijk en contact met de buitenwereld is uitgesloten. Wat is er gebeurd met de huishoudster? Waar zijn de bewoners van het geïsoleerde dorpje gebleven? Wie is die mysterieuze bezoeker die plotseling opduikt? En waar is het zusje Kitty plots naartoe? Wat staat in die vreemde boekjes die Stefke in de bibliotheek ontdekt? Stilaan druppelt de ware betekenis van een aantal verontrustende voorvallen door. Wat een ontspannend reisje had moeten worden, ontaardt in een duistere nachtmerrie.
'Een fascinerend en intrigerend verhaal vol beklemmende dreiging.' Mik Ghys, recensente.

TOM DE CocK (1983) debuteert met dit ijzersterke horrorverhaal, waar de liefhebbers van Stephen King hun vingers bij zullen aflikken.

Voor al wie durft.

Omslag door Wil IMMINK.